سئو سایت چیست ؟

سئو چیست
به اشتراک گذاری پست

سئو سایت چیست ؟

معنی سئو

به اولین درس از مجموعه آموزش های مقدماتی سئو سایت خوش آمدید! مستقیم بریم سر اصل مطلب تا ببینیم سئو سایت چیست ؟

SEO یا همان ” search engine optimization ” به معنای “بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو” می باشد. سئو باعث افزایش ترافیک سایت شما می شود. ترافیکی که در آن هم کیفیت و هم کمیت مخاطبان بالا می رود. علاوه بر آن باعث دیده شدن کسب و کار شما توسط مخاطبان هدف می شود. مهم این است که مخاطبان به صورت طبیعی به سایت شما می آیند. این کار بدون پرداخت هیچ هزینه ای برای تبلیغات انجام می شود. منظور نمایش سایت شما در نتایج موتورهای جستجو می باشد. مانند گوگل ، یاهو و بینگ.

درک سئو و مفهوم آن

در این آموزش گام به گام ابتدا باید ببینیم سئو چیست و پس از آن باید بررسی کنیم که برای چه افرادی مناسب است. مهمتر از آن به نحوه درست استفاده از سئو برای گسترش کسب و کارمان را بررسی خواهیم کرد. ابتدا باید درک کنید که چه کسب و کارهایی می توانند از بهینه سازی وب سایت به نفع خود استفاده کنند.

مفهوم کلی بهینه سازی سایت

بیایید با هم ببینیم مفهموم واقعی عبارت” بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو ” چه چیزی می باشد. سئو سایت در عمل به مجموعه اقداماتی می گویند که بر روی سایت ( مانند سئو تکنیکال )  و خارج از سایت ( مانند لینک سازی ) انجام می دهید . این اقدامات به این امید انجام می شوند که باعث شوند سایت شما به نتایج بالای موتورهای جستجو برسد. معمولا هدف همه رسیدن به صفحه اول و نتیجه اول گوگل می باشد.

سختی رسیدن به جایگاه اول برای هر صنعت متفاوت است. و طبیعتا به زمان و هزینه متفاوت هم احتیاج دارند. در بعضی از زمینه ها رقابت کمتر است و می توان با هزینه و زمان کمتر به جایگاه های اول گوگل رسید. اما بعضی دیگر کاملا برعکس این موضوع هستند. برای مثال رقابت در ” خرید بلیط هواپیما ” سنگین است. و کسب و کارهایی که در آن فعالیت می کنند باید با استراتژی های قوی با هم به رقابت بپردازند.

هدف سئو بهبود تجربه کاربران می باشد

علیرغم آنچه در میان مدیران سایت ها جا افتاده است، سئو بیشتر درباره تجربه کاربران است تا موتورهای جستجو ! سئو یعنی درک آنچه مردم در فضای اینترنت به جستجوی آن هستند ! درک پاسخ هایی که آن ها هنگام جستجوی سوال هایشان نیاز دارند . کلمات و عباراتی که برای بیان این سوالات استفاده می کنند. دانستن و درک کردن این موضوع بسیار به شما کمک می کند تا بتوانید با افرادی که در اینترنت به دنبال پاسخ سوال هایشان هستند ، ارتباط برقرار کنید.

پس با این تفاسیر در بحث سئو سایت ، درک مخاطب هدف یک روی سکه می باشد. و ارائه آن به نحوی که موتورهای جستجو بتوانند آن را پیدا و درک کنند ، روی دیگر سکه می باشد. در این راهنمای جامع سئو هر دو مورد را به شما آموزش خواهم داد. البته اگر به خدمات سئو نیاز دارید و نمی خواهید در دوره های آموزشی شرکت کنید ، من می توانم به طور کامل به شما کمک کنم.
———

برای رسیدن به جایگاه اول گوگل چه کاری باید انجام داد ؟

همانطور که می دانید در ایران و حتی جهان ، سرچ انجین گوگل جزء پرطرفدارترین موتورهای جستجو می باشد. اغلب ما وقتی می خواهیم درباره موضوعی جستجو کنیم ، بلافاصله گوگل را باز می کنیم و عبارتی که در ذهنمان وجود دارد را در گوگل تایپ می کنیم. پس به دلیل مراجعه حجم بالایی از افراد به گوگل ، بازار بزرگی در آن به وجود آمده است. به این معنا که اگر سایت شما بتواند یکی از سوالات جستجو کننده ها را برطرف کند ، با سیل مشتری رو به رو خواهید شد. مشتری بیشتر هم برابر است با کسب درآمد بیشتر!

به همین دلیل است که همه کسب و کارها در تکاپو هستند تا به صفحه اول گوگل برسند. اما چون تعداد نتایج صفحه اول محدود است و تنها 10 سایت را نمایش می دهد ، باید راهی پیدا کنیم که به صفحه اول دستیابی پیدا کنیم. برای این کار باید گوگل را خوشحال نگه داریم. تا آن هم در ازای پاداش به ما جایگاه های برتر را بدهد. برای این راضی نگه داشتن علمی به نام بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو به وجود آمده است. برای مثال افزایش سرعت سایت یکی از معیارهای گوگل برای دوست داشتن سایت شما می باشد.

تاریخچه گوگل و دلیل گسترش آن

قبل از اینکه به طور کامل درک کنید که سئو سایت چیست ، بیاید با هم کمی درباره تاریخچه گوگل صحبت کنیم. ببنیم واقعا Google چی هست ؟ گوگل چگونه کار می کند ؟ ، چه چیزهایی برایش اهمیت دارد؟ این درک و شناخت از شخصیت آن می تواند به شدت به موفقیت در این مسیر به ما کمک کند.

تا زمانی که موضوعی را به درستی درک نکنید، نمی توانید تعامل سازنده با آن برقرار کنید.

این روزها گوگل بالای 80 درصد از جستجوهای مردم دنیا را به خودش اختصاص می دهد. مابقی جستجوها توسط موتورهای جستجوی بینگ ، یاهو ، یاندکس ، بایدو و … انجام می شود. پس منطق به ما می گوید که باید روی گوگل سرمایه گذاری کنیم و سایت خود را برای آن سئو کنیم. چون بزرگترین بازار جستجو را در اختیار دارد.

گوگل متولد سال 1998 می باشد

گوگل حدود 21 سال پیش توسط 2 دانشجوی دکتری دانشگاه استنفورد تاسیس شد. در آن زمان به هیچ وجه قدرت و توانایی الان را نداشت. از همان ابتدا با یک صفحه ساده شروع به کار کرد. و هنوز هم تلاش می کند که سادگی اولیه خودش را حفظ نماید. این غول جستجو توسط ” لری پیج ” و ” سرگی برین ” تاسیس شد.

گوگل چگونه تا این حد بزرگ شد؟

در ابتدا موسسان گوگل سعی کردند با دایرکتوری ها و موتورهای جستجویی که در آن زمان وجود داشت همکاری نمایند. هدف آن ها از این همکاری گسترش موتور جستجوی خودشان بود. یکی ار مهمترین همکاری های اولیه آن ها با سایت www.ask.com بود. می توان گفت که این سایت در آن زمان برترین ” search engine ” دنیا بود.

اما چرخ روزگار چرخید و گوگل آن ها را پر قدرت رد کرد. این سایت هنوز هم وجود دارد. اما به هیچ وجه جزء گزینه های برتر مردم برای سرچ کردن نمی باشد. شاید بتوان گفت که گوگل از ask.com به عنوان پلی برای موفقیتش استفاده کرد.

رو نمایی از الگوریتم پیج رنک ( PageRank )

در آن زمان یکی از موسسان گوگل به نام لری پیج الگوریتمی را معرفی کرد. همانطور که مشخص است نام آن را از روی نام خودش گذاشته است. می توان گفت که الگوریتم PageRank تبدیل به یکی از برترین نقاط قوت گوگل شد. البته این الگوریتم در حال حاضر فعال نیست و جای خودش را به سایر الگوریتم ها داده است.

هدف از معرفی الگوریتم های مختلف

از سال 1998 تا به این لحظه چندین الگوریتم مهم به گوگل اضافه شده است. هدف تمام آن ها ساختن نتایج برتر برای کاربران می باشد. آن ها می خواهند به کمک این الگوریتم ها کاری کنند که کاربران یک تجربه شگفت انگیز از گوگل داشته باشند. می خواهند کاربر با اولین جستجو به پاسخ سوالش برسد. به همین دلیل در طول هر سال این الگوریتم ها چندین هزار بار آپدیت می شوند.

اگر می خواهید سئو کار شوید ، باید در ابتدا درک درستی از نحوه عملکرد الگوریتم های مختلف گوگل داشته باشید. و مهمتر از آن باید خودتان را با آپدیت های مستمر آن سازگار نمایید. سئو سایت جزء علم هایی هست که اگر 6 ماه از آن دور باشید ممکن است دانش شما دیگر موثر واقع نشود. و حتی اگر با دانش 6 ماه یا یک سال پیش بخواهید سئو یک سایت را انجام دهید ،  به احتمال زیاد به آن سایت ضربه خواهید زد!
——–

سئو چیست و چه کاربردی دارد؟ اولین قدم درک اصول موتورهای جستجو

سئو سایت چیست ؟

برای اینکه بهتر درک کنید که سئو سایت چیست ، ابتدا باید اصول موتورهای جستجو را به خوب درک کنید. موتورهای جستجو ماشین های پاسخگویی به سوالات ما هستند. آنها میلیاردها محتوا را زیر و رو می کنند و هزاران فاکتور را ارزیابی می کنند تا مشخص کنند کدام محتوا مناسب ترین گزینه برای سوال شما می باشد.

موتورهای جستجو همه این کارها را از طریق کشف و فهرست بندی تمام مطالب موجود در اینترنت (صفحات وب، فایل های PDF، تصاویر، فیلم ها و غیره) انجام می دهند. به این عمل آن ها به اصطلاح ” crawling and indexing ” و یا همان خزیدن و ایندکس کردن می گویند. ایندکس کردن هم در اینجا به معنای ثبت و نمایش یک صفحه از سایت در نتایج موتورهای جستجو می باشد.

رتبه بندی صفحات مهترین قدم بعد از ایندکس کردن آن ها می باشد

پس از خزیدن ربات های گوگل و سایر موتورهای جستجو در تمام سایت های موجود در دنیا ، آن ها را ایندکس می کند. سپس نوبت به رتبه بندی این صفحات با توجه به محتویات آن ها می شود. این کار باعث می شود زمانی که یک کاربر سوالی را در کادر جستجو تایپ می کند ، بهترین نتایج مرتبط را بر حسب اولویت به او نشان دهند. در قسمت دوم درباره خزیدن ربات های موتورهای جستجو ، ایندکس کردن صفحات و نحوه رتبه بندی آن ها بیشتر صحبت خواهیم کرد.

نتایج به چه صورت در صفحه نتایج جستجو ظاهر می شوند؟

همانطور که قبلا هم عرض کردم ، نتایج طبیعی جستجو آن هایی هستند که به صورت رایگان و بدون پرداخت هیچ پولی در صفحه نتایج جستجوی گوگل و سایر موتورهای جستجو قرار می گیرند. و رتبه بندی آن ها تحت تاثر سئو سایت می باشد. نوع دیگر نتایج صفحه جستجوگرها تبلیغاتی می باشند و در کنار آن ها ( AD ) به معنای آگهی نوشته می شود. تا کاربران بتوانند به راحتی نتایج تبلیغاتی و نتایج طبیعی را از هم تشخیص بدهند. قبلا آن ها به راحتی قابل تشخیص بودند. به این صورت که ابتدا نتایج تبلیغاتی نمایش داده می شد ، سپس نتایج ارگانیک زیر آن ها قرار می گرفتند. اما امروزه صفحه نتایج جستجو تغییرات اساسی کرده است! به نظر شما چگونه می توانیم امروزه نتایج طبیعی را تشخیص بدهیم؟

انواع نحوه نمایش در صفحه نمایش گوگل

امروزه صفحات نتایج جستجو موتور که اغلب به عنوان SERP نامیده می شوند علاوه بر 2 نوع نمایش طبیعی و تبلیغاتی ، انواع دیگر نتایج را هم به نمایش می گذارند که به آن ها “SERP features” می گویند . به عنوان نمونه یک قسمت به عنوان باکس پرسش و پاسخ به آن اضافه شده است. و یا نمونه دیگر قسمت نمایش عکس های مرتبط به جستجوی شما می باشد. و این روند افزایش ویژگی های صفحه نتایج جستجو هنوز هم ادامه خواهد داشت . هدف از اضافه کردن قسمت های جدید ، نمایش بهتر و دقیق تر نتایج به کاربران می باشد.

نمایش پاسخ جستجوگر قبل از ورود به سایت :

صفحه نتایج جستجو گوگل

به عنوان مثال، اگر شما عبارت “آب و هوای کیش” را جستجو کنید، به جای اینکه به شما سایتی را پیشنهاد بدهد که ممکن باشد پس از وارد شدن به آن سایت ، آب و هوای کیش را نمایش بدهد ، پیش بینی آب و هوای کیش به طور مستقیم در SERP نمایش داده خواهد شد. و اگر شما عبارت “بهترین پیتزا فروشی کیش” را جستجو کنید، “باکس نمایش محلی” در ابتدای نتایج SERP نمایش داده خواهد شد تا شما به راحتی بتوانید از میان آن ها گزینه مناسب را انتخاب کنید.

قبل از اینکه بفهمیم سئو سایت چیست ، باید بپذیریم که موتورهای جستجو هم یک کسب و کار هستند !

قبل از اینکه متوجه شوید سئو سایت چیست ، مهم این است که به یاد داشته باشید که موتورهای جستجو از تبلیغات درآمد کسب می کنند. هدف آنها این است که با نمایش بهترین پاسخ برای جستجو کاربرانشان ، آن ها را خوشحال و راضی نمایند تا مجدد برای سوالات بعدی به سمت آن ها بازگردند. آن ها از این رابطه بلند مدت کسب درآمد می کنند. پس هیچ وقت دوست ندارند نتایج بی کیفیت به جستجوگران نشان بدهند . و این نکته مهمی هست که ما باید به یاد داشته باشیم تا بتوانیم با رعایت اصول آن ها ، به صدر نتایج جستجو بیاییم.

با بهینه سازی سایت چه فاکتورهایی از گوگل را می توانیم تحت تاثیر قرار دهیم ؟

برخی از ویژگی های SERP در گوگل ارگانیک هستند و می توانند تحت تاثیر سئو ” SEO ” قرار بگیرند. برای مثال یکی از آن ها باکس نمایش پرسش و پاسخ های مردم است. وقتی شما موضوعی را به صورت سوال در گوگل تایپ می کنید ، علاوه بر اینکه سایت های مناسب را به شما پیشنهاد می دهد ، یک باکس در وسط صفحه نتایج جستجو باز می شود که پرسش و پاسخ های مشابه سوال شما در آن قرار داد. البته این قسمت هنوز در گوگل فارسی به چشم نمی خورد.

چه قسمت هایی از گوگل تحت تاثیر سئو قرار نمی گیرد؟

شایان ذکر است که بعضی از قسمت های نمایش داده شده در صفحه نتایج جستجوی گوگل حتی با اینکه تبلیغاتی نیستند ، تحت تاثیر سئو سایت قرار نمی گیرند! این قسمت ها اغلب شامل داده هایی از سایت های مرجع همچون ویکی پدیا ، IMDb و … می باشند.

فکر کنم الان دیگر به خوبی می دانید که سئو سایت چیست و چرا به سئو نیاز دارید  . پس به شما توصیه می کنم حتما به درس های دیگر مجموعه آموزش سئو مراجعه برفرمایید.

چرا سئو سایت انقدر اهمیت دارد؟

با اینکه تبلیغات آنلاین شما ، شبکه های اجتماعی و هزاران راه دیگر در فضای اینترنت می توانند برای سایت شما ترافیک ایجاد کنند و مخاطب را به سایت شما بیاورند ، ولی بیشترین و هدفمندترین ترافیک از طریق موتورهای جستجو خواهد بود! به خصوص گوگل !

نتایج جستجوی طبیعی برای کاربران بسیار قابل اعتماد تر است . اکثر جستجوگرها از روی نتایج پولی و تبلیغاتی می گذرند و تنها روی نتایج طبیعی که از طریق سئو به وجود آمده اند کلیک می کنند. در تحقیقاتی که در آمریکا انجام شد ، تنها 2.8 درصد از کاربران بر روی نتایج تبلیغاتی کلیک می کنند! در مجموع تحقیقات نشان می دهد که سئو هم در موبایل و هم در نسخه دسکتاپ جستجوگرها ، 20 برابر ترافیک بیشتر نسبت به نتایج تبلیغاتی ایجاد می کند.

سئو مهمترین کانال بازاریابی برای کسب و کارهای اینترنتی می باشد

سئو تنها کانال بازاریابی اینترنتی است که زمانی که به درستی اجرا شود، می تواند به صورت مستمر برای شما مشتری بیاورد. اگر شما یک محتوای غنی و ارزشمند ایجاد کنید که بر روی آن پروسه بهینه سازی سایت به درستی انجام شده باشد و از کلمات کلیدی مناسب استفاده کرده باشید ، می توانید بدون پرداخت هزینه ای به طور مستمر ترافیک هدفمند داشته باشید. در حالی که تبلیغات نیاز به هزینه های مداوم برای ارسال مخاطبان هدف به سایت شما دارد.

SEO یک پروسه همیشگی و مستمر می باشد

البته این نکته را فراموش نکنید که سئو سایت به این صورت نیست که یک بار انجام دهدید و دیگر آن را رها نمایید. سئو یک پروسه دائم است که در ابتدای راه بسیار پیچیده می باشد ولی در صورتی که قدم های اصولی بردارید می توانید ادامه راه را خیلی آسان تر طی نمایید. در این راه شما باید سئو داخلی خود را به صورت مستمر ارتقا دهید و از طرف دیگر یک استراتژی مدون برای سئو خارجی داشته باشید. برای مثال داشتن استراتژی و برنامه برای رپورتاژ آگهی می تواند به سئو خارجی شما کمک شایانی کند.

بهینه سازی وب سایت به ارائه بهتر اطلاعات به موتورهای جستجو کمک می کند تا محتوای شما به درستی ایندکس شود و در نتایج جستجو نمایش داده شود . این کار در نهایت باعث رضایت بیشتر جستجوگرها خواهد شد. و هدف اصلی گوگل و سایر موتورهای جستجو دقیقا همین موضوع می باشد. یعنی رضایت بیشتر جستجوگرها !

آیا من برای انجام سئو به یک مشاور و متخصص نیاز دارم؟

حالا که بخوبی متوجه شدید سئو سایت چیست ، باید برای انجام آن یک تصمیم بزرگ بگیرید. با توجه به شرایط شما ، میزان زمان و علاقه ای که برای یادگیری سئو دارید ، رقابتی که در کسب و کار شما هست و هزاران عامل دیگر باید تصمیم بگیرید که خودتان پروسه سئو سایتتان را به انجام دهید و یا از یک متخصص کمک بگیرید. اگر انتخاب شما یادگیری و اجرا توسط خودتان هست ، بنده توصیه می کنم در کلاس های آموزش تخصصی سئو شرکت کنید.

SEO علاوه بر دانش به تجربه کافی نیاز دارد

شرکت در کلاس ها باعث می شود تا از تجربیات متخصصان سئو استفاده نمایید و بسیار سریعتر پیشرفت کنید. اگر هم قصد دارید که سئو سایت خود را به یک متخصص در این زمینه بسپارید ، حتما توصیه می کنم که ابتدا کمی در زمینه سئو مطالعه کنید . سپس با چند متخصص مشاوره سئو داشته باشید و سپس با کنار هم قرار دادن داده هایی که به شما می دهند و مطالعه ای که خودتان انجام داده اید ، تصمیم بگیرید که کدام فرد و یا شرکت برای کار شما مناسب است.

مطالعه کافی قبل از همکاری با یک سئو کار

اگر شما به دنبال متخصص سئو می گردید ، این نکته را فراموش نکنید که بسیاری از افراد و شرکت ها ” خدمات سئو ” را ارائه می دهند ، اما کیفیت و استراتژی ارائه خدمات آن ها بسیار متفاوت است! حتما قبل از انتخاب یک فرد یا شرکت سئو ، در این زمینه مطالعه و تحقیق کافی داشته باشید! چون یک انتخاب اشتباه باعث متحمل شدن هزینه های گزاف و ضربه های بسیار شدید به کسب و کار آنلاین شما خواهد شد.

استفاده از تکنیک های خلاف مقررات گوگل ، برای سرعت بخشیدن به پروژه !

بسیاری از افراد و شرکت ها بدون اینکه به کارفرما چیزی بگویند از تکنیک های سئو کلاه سیاه استفاده می کنند تا هم زودتر به نتیجه برسند و هم زمان کمتری روی پروژه شما بگذارند. تکنیک های کلاه سیاه هم ارزان تر هستند و هم سریعتر به نتیجه می رسند ! اما به سرعت گوگل و سایر موتورهای جستجو شما را جریمه خواهند کرد! پس لطفا قبل از هر اقدامی به این نکات توجه کافی داشته باشید.

بعضی از مواقع هم امکان دارد که خودتان پروسه سئو سایت خود را انجام دهید ولی بدون آن که متوجه شوید در حال استفاده از تکنیک های کلاه سیاه خواهید بود.

سئو کلاه سفید چیست و چه تفاوتی با سئو کلاه سیاه دارد؟

بعد از اینکه متوجه شدید معنی کلی سئو چیست باید با مفهوم سئو کلاه سفید آشنا شوید. انجام سئو سایت طبق قوانین گفته شده از طرف گوگل و سایر موتورهای جستجو را سئو کلاه سفید می نامند. سئو کلاه سفید هدفش ارائه ارزش بیشتر به مخاطبان می باشد.

سئو کلاه سیاه به تکنیک ها و استراتژی هایی اشاره دارد که به دنبال فریب موتورهای جستجو می باشند. با اینکه استراتژی های سئو کلاه سیاه در ابتدا به خوبی کار می کنند ، ولی سایت و کسب و کار شما در معرض خطر قرار می دهند و در مدت کوتاهی پس از دستیابی به موفقیت مجازات خواهید شد و نتیجه آن این است که به کل از نتایج جستجو حذف می شوید.

خدمات سئو ارزان نیست !

جالب است که بدانید بسیاری از افراد و شرکت هایی که حاضر هستند با هزینه های بسیار کم سئو شما را انجام دهند ، در حال استفاده از تکنیک های کلاه سیاه هستند. با استفاده از این تکنیک ها به سرعت شما ظرف 3 ماه به نتیجه مد نظرتان می رسانند. شما هم خیلی خوشحال خواهید بود که با پرداخت یک دهم هزینه نسبت به متخصصان دیگر که حاضر به انجام سئو سایت شما بودند به هدفتان رسیده اید. ولی غافل از اینکه به سرعت توسط ربات های هوشمند گوگل جریمه خواهید شد و به کل از نتایج جستجو حذف می شوید.

موتورهای جستجو اهداف مشابهی با صنعت سئو دارند !

شاید خیلی از سئو کارها فکر کنند که موتورهای جستجو در مقابل آن ها ایستاده اند ! در حالی که به هیچ وجه اینگونه نیست. موتورهای جستجو قصد کمک به شما را دارند تا به موفقیت دست پیدا کنید. حتی گوگل یک راهنمای کامل برای آموزش سئو آماده کرده است. آن ها همیشه از جامعه سئو حمایت می کنند . حتی گوگل از طریق انجمن گوگل وب مستر سعی در کمک به مدیران سایت ها و سئو کار ها دارد.

اما تمام این کمک ها تا زمانی است که شما قوانین آن ها را رعایت کنید و قصد فریب دادن موتورهای جستجو را نداشته باشید. اگر تنها هدف شما ایجاد یک تجربه فوق العاده برای کاربران سایتتان باشد ، مطمئن باشید که مورد تشویق موتورهای جستجو قرار خواهید گرفت ! چون دقیقا هدف آن های رضایت کاربران است.

راهنمای گوگل وب مستر به ما چه می گوید؟!

  1. سایت و صفحات سایت خود را برای کاربران درست کنید ، نه برای موتورهای جستجو !
  2. کاربران خود را فریب ندهید
  3. برای ارتقاء رتبه سایت خود از ترفندها استفاده نکنید! یک مدل خوب این است که شما فکر کنید اگر یکی از کارمندان گوگل رو به روی شما بود و شما قصد داشتید برایش توضیح دهید که چه فعالیت هایی روی سایت خود انجام داده اید ، آیا راحت بودید ؟! آبا با خیال راحت تعریف می کردید؟
  4. یک راه دیگر برای اینکه مطمئن شوید راه درست را می روید این است که از خودتان بپرسید :آیا سایت من به کاربرانم کمکی می کند؟  آیا اگر موتورهای جستجو نبودند همین راه را می رفتم؟
  5. فکر کنید که چه کارهایی می توانید انجام دهید که وب سایت خود را ارزشمند کنید. به طوری که از رقبای خود برتر باشید و برای کاربران جذاب ترین گزینه در صنعت خود باشید. در عمل باید بتوانید ارزش واقعی را به مخاطبان خود انتقال دهید

مواردی که باید از آن ها اجتناب کنید:

  1. از روش های تولید محتوای خودکار دوری کنید
  2. مشارکت در طرح های لینک سازی گروهی
  3. ایجاد صفحات کم ارزش و با محتوای کم
  4. ایجاد صفحات با محتوای کپی
  5. پنهان کردن ” Cloaking ” : عملی که در آن سعی می کنید محتوایی ربات های موتور جستجو نشان می دهید ، متفاوت از محتوایی باشد که به کاربران نمایش می دهید
  6. پنهان کردن متن ها و لینک های سایت با استفاده از تکنیک های مختلف از جمله هرنگ سازی با رنگ بدنه سایت

اگر هنوز به صورت کامل متوجه نشدید که سئو سایت چیست هیچ نگران نباشید. هم می توانید سوالات خود را در قسمت کامنت همین پست تایپ کنید. و هم می توانید در کارگاه های رایگان سئو شرکت نمایید. علاوه بر آن پیشنهاد می کنم حتما مقالات سئو را مطالعه فرمایید. با تشکر

توقعات ما از سئو سایت

حال که متوجه شدید سئو سایت چیست ، مطمئنا کلی هیجان برای پیاده سازی آن خواهید داشت. اما بسیار مهم است که در همین ابتدا سطح توقعات از سئو را به درستی مشخص کنید. شکی نداریم که سئو می تواند درآمد زیادی را به سمت سایت شما سرازیر کند.

توقعات از سئو سایت

اما باید به این نکته دقت کنید که سئو هم هزینه های خودش را دارد. اما هزینه های آن نسبت به کانال های دیگر بازاریابی اینترنتی بسیار منطقی تر است. متاسفانه برای خیلی از افراد این ذهنیت شکل گرفته که SEO هزینه ای ندارد. این ذهنیت کاملا اشتباه است. چرا که شما برای پیاده سازی یک کمپین موفق سئو باید هزینه های مختلفی انجام دهید. به خصوص برای سئو خارجی و تولید محتوا !

هیجانات در سئو چه ضربه ای به کسب و کار شما می زند؟

خیلی از کارفرمایان هنگامی که نقش سئو در کسب و کار اینترنتی را متوجه می شوند ، تصمیم به اجرای آن می گیرند. اما مشکل بزرگ اینجاست که آن ها تاکید بر سرعت اجرای این فرایند دارند. برای مثال می خواهند در یک ماه آینده در جایگاه اول گوگل قرار بگیرند. این طرز فکر متاسفانه اشتباه است.

سئو یک فرآیند طولانی مدت است و سرعت و هیجان بالا در آن می تواند باعث جریمه شدن سایت شما شود!

متاسفانه به دلیل این سبک از درخواست هایی که کارفرمایان می کنند ، خیلی از سئو کارها به سمت سئو کلاه سیاه رفته اند. برای مثال آن ها به کارفرما قول می دهند که با قیمت بسیار کمتر ، در مدت یک تا 3 ماه سایت شما را به جایگاه اول می رسانم. این موضوع برای کارفرما بسیار خوشحال کننده است. به همین دلیل بسیاری از کارفرمایان پروژه سئو خود را به متخصصی که یک برنامه اصولی شش ماهه و یا 1 ساله طراحی کرده است ، نمی دهند!

اما در اینجا باید خدمت شما عرض کنم که با سئو کلاه سیاه ضربه سنگینی به سایت خود می زنید. در این حالت ممکن است به سرعت به نتایج بالای گوگل برسید. اما به همان سرعت هم از نتایج حذف خواهید شد. به همین دلیل به شدت توصیه می کنم به سمت راه های نقص کننده قوانین گوگل نروید.

سئو یک پروسه بلند مدت است و انتها ندارد !

خیلی ها فکر می کنند که سئو مانند طراحی سایت می باشد. در طراحی سایت ممکن است که سایت را از طراح تحویل بگیرید و دیگر تا چند سال نیازی به توسعه آن نداشته باشید. اما سئو به هیچ وجه اینگونه نیست. سئو یک فرآیند است که تمامی ندارد. تا زمانی که بخواهید در جایگاه های برتر گوگل باشید ، باید بر روی بهینه سازی سایت خود به صورت مستمر کار کنید.

هر زمان که شما پروسه SEO را رها کنید ، کم کم رتبه شما در گوگل افت خواهد کرد. مدت زمان افت به نوع فعالیت رقبای شما بستگی دارد. فهمیدن اینکه سئو سایت چیست یک بخث است و فهمیدن فلسفه درست آن یک بحث کاملا جدا می باشد. برای این موضوع باید شما باید به بینش کافی درباره اهمیت سئو سایت برسید.

سایر مطالب