جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • دوره دیجیتال مارکتینگ
  • آموزش دیجیتال مارکتینگ
    • مشاوره دیجیتال مارکتینگ
  • دوره سئو
    • آموزش سئو رایگان
    • مشاوره سئو سایت
     
    فرزاد اسماعیلیان
    • صفحه اصلی
    • دوره دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش دیجیتال مارکتینگ
      • مشاوره دیجیتال مارکتینگ
    • دوره سئو
      • آموزش سئو رایگان
      • مشاوره سئو سایت
    0

    ورود و ثبت نام

    بلاگ

    فرزاد اسماعیلیانبلاگآموزش دیجیتال مارکتینگ رایگانلندینگ پیج چیست؟

    لندینگ پیج چیست؟

    13 اسفند 1402
    ارسال شده توسط فرزاد اسماعیلیان
    آموزش دیجیتال مارکتینگ رایگان
    297 بازدید
    https://dl.farzadesmaeilian.com/digital-marketing-fundamentals/023-What-is-a-landing-page.mp4

    در این مطلب می‌خواهم با یکدیگر در مورد “لندینگ پیج” یا همان صفحه فرود صحبت کنیم.

    هر صفحه از سایت شما یک هدف خاصی دارد. این هدف می‌تواند انتشار اطلاعات، فروش محصول یا جمع‌آوری آدرس ایمیل باشد، و شاید اهداف دیگری که شما برای آن صفحه در نظر گرفته‌اید.

    اما با تمام این توضیحات، شما بین سه تا هفت ثانیه فرصت دارید تا زمانی که بازدیدکننده وارد صفحه سایت شما می‌شود، او را متقاعد کنید که در سایت باقی بماند. فرقی هم نمی کند که آن بازدیدکننده را از طریق سئو سایت جذب کرده باشید یا تبلیغات آنلاین!

    اتفاقی که می‌افتد این است که وقتی بازدیدکننده وارد این صفحه از سایت می‌شود؛ اگر برایش جذاب نباشد، اگر برایش قانع‌کننده نباشد، یک نگاه اجمالی می‌کند و فوراً از آن صفحه خارج می‌شود.

    در تحلیل داده‌ها به این اقدام که کاربر وارد یک صفحه از سایت می‌شود و بدون هیچ اقدامی از آن خارج می‌شود، “نرخ خروج” یا “Bounce rate” گفته می‌شود.

    بنابراین، بسیار مهم است که هنگامی که قصد اجرای یک کمپین تبلیغاتی را دارید، بازدیدکنندگان را به یک صفحه خاص و مشخص از وب‌سایتتان هدایت کنید. اسم علمی این صفحه در دیجیتال مارکتینگ “لندینگ پیج” است که به فارسی به آن “صفحه فرود” می‌گویند.

    لندینگ پیج یا همان صفحه فرود چیست؟

    لندینگ پیج “Landing Page” یک صفحه مستقل و خاص است که معمولاً آن را در وب‌سایت خودتان پیاده‌سازی می‌کنید و برای یک هدف مشخص و شفاف ایجاد می‌شود. معمولاً هدف لندینگ پیج، جمع‌آوری اطلاعات تماس بازدیدکنندگان است، اطلاعات تماسی که با میل و رغبت خودشان به شما ارائه دهند.

    بنابراین وقتی می‌خواهید یک صفحه فرود را طراحی کنید، باید در آن یک ارزش مشخص را به بازدیدکنندگان ارائه دهید. این ارزش باید برای بازدیدکننده به قدری جذاب باشد که تمایل داشته باشد؛ نام، آدرس ایمیل، شماره تلفن و در کل اطلاعات تماس خود را با شما به اشتراک بگذارد.

    انتقال این ارزش معمولاً در قالب پی دی اف، ویدیو، صوت یا سایر موارد صورت می‌گیرد.

    چرا به آن صفحه فرود می گویند؟

    لندینگ پیج یک صفحه مستقل از سایر صفحات وب‌سایت شماست، صفحه‌ای که کاربر با کلیک کردن بر روی یک لینک، به اصطلاح بر روی آن “فرود” می‌آید. به همین دلیل اسمش را “لندینگ پیج” یا همان “صفحه فرود” گذاشته‌اند.

    لینکی که بازدیدکننده بر روی آن کلیک می‌کند تا وارد صفحه فرود شما شود، می‌تواند هر کجای این دنیای دیجیتال باشد.

    این لینک ممکن است یک تبلیغ از شما باشد که بازدیدکننده بر روی آن کلیک کرده، یا یک ایمیلی باشد که خودتان ارسال کرده‌اید. همچنین ممکن است این لینک در یک مقاله یا هر کجای دیگر منتشر شود. مکان انتشار لینک با توجه به اهداف دیجیتال مارکتینگ شما متفاوت است.

    هدف لندینگ پیج: تمرکز بر روی یک هدف خاص و دوری از پرت شدن حواس بازدیدکننده

    در لندینگ پیج باید از هر چیزی که ممکن است حواس بازدیدکننده را پرت کند، پرهیز کرد. هدف لندینگ پیج باید این باشد که بازدیدکننده را به سوی هدفی که برایش اختصاص داده‌اید، هدایت کند.

    جالب است که در بسیاری از لندینگ پیج‌ها، حتی منوی سایت حذف می‌شود تا هیچ گزینه‌ای برای پرت کردن حواس کاربر به جا نماند. در این صورت است که می توان بازدیدکننده را به بهترین نحو ممکن به سمت هدف مورد نظر هدایت کرد.

    تمام این اقدامات به منظور افزایش نرخ تبدیل یا “conversion rate” انجام می‌شود، با هدف تبدیل بازدیدکنندگان بیشتر به خریداران!

    ساخت لندینگ پیج برای یک گروه از مخاطبان خاص و ایجاد ترافیک هدفمند به سمت آن

    در کل می‌توانیم بگوییم یکی از اهداف اصلی ساخت لندینگ پیج برای یک محصول یا خدمت، افزایش نرخ تبدیل و فروش بیشتر است.

    به عبارت دیگر ما ترافیک سایت را به سمت یک لندینگ پیج هدایت می‌کنیم که بر روی تمام ارکانش فکر شده و کاملاً برای ترافیک مورد نظر ساخته شده است.

    این موضوع به این معناست که محتوای لندینگ پیج و تمامی موارد داخل آن با یک هدف خاص، برای یک گروه خاص از مخاطبان ساخته شده‌اند. به این صورت، لندینگ پیج ما کاملاً با مخاطبان و ترافیکی که به سمت آن سرازیر کردیم، همخوانی دارد.

    شخصی سازی پیام بازاریابی با ساختن لندینگ پیج

    ساختن لندینگ پیج هدفمند به ما این امکان را می‌دهد که پیام بازاریابی خود را به طور کامل برای مخاطبان هدف شخصی‌سازی کنیم. این مسئله باعث افزایش نرخ تعامل بازدیدکنندگان با آن صفحه از سایت می‌شود و کمک می‌کند تا بازدیدکنندگان به آن “کال تو اکشن- CTA” ما یا همان “دعوت به اقدام” که در لندینگ پیج قرار داده ایم، عکس‌العمل مناسبی نشان دهند.

    فراموش نکنید که هر لندینگ پیج باید یک دعوت به اقدام مشخص، شفاف و قانع‌کننده داشته باشد.

    کال تو اکشن یا دعوت به اقدام چیست؟

    منظور از کال تو اکشن یا “دعوت به اقدام مشخص” همان هدفی است که ما برای ساخت آن، این کمپین تبلیغاتی و این لندینگ پیج را در نظر گرفته‌ایم. این هدف در عمل توقعی است که انتظار داریم بازدیدکننده وقتی وارد صفحه سایت ما می‌شود، انجام دهد.

    این اقدام می‌تواند شامل پر کردن یک فرم، دانلود پی دی اف و یا هر چیز دیگری باشد.

    اطلاعات مهم صفحه فرود باید در بالای آن قرار گیرد

    مطمئن شوید که در صفحه فرود خود، اطلاعات مهمی که دارید در بالای صفحه قرار گرفته باشد. این بخش در دیجیتال مارکتینگ به آن “Above the Fold” یا “بالای صفحه” می‌گویند.

    اصطلاح Above the Fold به آن قسمت از صفحه سایت شما اشاره دارد که کاربر پس از ورود به آن صفحه، بدون نیاز به اسکرول کردن می‌تواند اطلاعات را مشاهده کند.

    راهنمای طراحی لندینگ پیج: 7 نکته برای جلب توجه مخاطب و افزایش نرخ تبدیل

    تأکید بر اهمیت عنوان و توضیحات:

    عنوان و توضیحات صفحه فرود شما باید جذاب باشند. به طوری که بتواند توجه بازدیدکننده را به خود جلب کند و تمایل به کلیک و وارد شدن به صفحه فرود را داشته باشد.

    توضیحات هم باید به صورت مختصر و مفید، اهمیت و مزایای ارائه شده در آن صفحه را برجسته کنند. این را در نظر بگیرید که بازدیدکنندگان تمرکز کمی دارند و می خواهند با کمترین انرژی، مفهوم را متوجه شوند.

    اهمیت تصاویر و گرافیک:

    تصاویر به صفحه شما رنگ و آب می بخشند. گرافیک‌ها و تصاویر با کیفیت و جذاب به لندینگ پیج خود اضافه کنید. عکس ها باید با محتوای صفحه هماهنگ باشند و به بازدیدکننده احساس کیفیت و حرفه‌ای بودن کسب و کار شما را القا کنند.

    تجربه کاربری:

    اطمینان حاصل کنید که لندینگ پیج دارای یک تجربه کاربری فوق‌العاده است.

    شما باید بستری را فراهم کنید که اقدامات مختلفی که ممکن است بازدیدکننده انجام دهد، به سادگی و با کمترین موانع امکان‌پذیر باشند. این کار هم نیاز به تجربه دارد که با گذشت زمان در آن، تسلط پیدا خواهید کرد.

    بهتر است از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ کمک بگیرید، تا رفتار کاربر در صفحه را بهتر متوجه شوید. سپس بر اساس آن، صفحه را بهینه کنید.

    تست و بهینه‌سازی مداوم:

    لندینگ پیج را به صورت دوره‌ای تست کنید و با تحلیل داده‌های دیجیتال مارکتینگ، بهینه‌سازی‌های لازم را اعمال کنید. از تست‌های A/B برای مقایسه نسخه‌های مختلف و بهبود عملکرد استفاده کنید.

    این کار به بهبود نرخ تبدیل شما به شدت کمک می کند. یعنی با همان تعداد بازدیدکننده، مشتری بیشتری خواهید داشت. پس روی آن زمان بگذارید.

    استفاده از شواهد و توصیه‌نامه:

    به لندینگ پیج خود، نظرات و توصیه‌نامه‌های مشتریان را اضافه کنید. این شواهد به بازدیدکننده حس اعتماد می دهند و اثرگذاری محصول یا خدمات شما را دو چندان می کنند. اگر بتوانید آن ها را به صورت ویدئویی قرار دهید، بیشترین تاثیر را دارند. اما صوت و متن هم قابل قبول هستند.

    ارتباط با استراتژی کلی دیجیتال مارکتینگ:

    صفحه فرود شما باید در چارچوب استراتژی های دیجیتال مارکتینگ شما قرار دارد. قبل از ساختن لندینگ پیج باید هدف خود را مشخص کنید. باید بررسی کنید که می خواهید به چه چیزی برسید!؟

    سپس بر اساس آن، شروع به ساخت صفحه فرود خود کنید.

    پاسخ به سوالات احتمالی بازدیدکنندگان:

    در صفحه بخشی برای پاسخ به سوالات متداول بازدیدکنندگان اختصاص دهید. این ممکن است شامل یک بخش “سوالات متداول” یا یک فرم تماس با پشتیبانی باشد تا بازدیدکنندگان بتوانند سوالات خود را مطرح کرده و پاسخ‌های مورد نیاز را دریافت کنند.

    با رعایت این موارد، طراحی لندینگ پیج شما به طور موثری بهینه‌سازی خواهد شد.

    لندینگ پیج یکی از مهم‌ترین مفاهیم دیجیتال مارکتینگ است؛ آن را جدی بگیرید!

    در کل این را فراموش نکنید که لندینگ پیج یکی از مهم‌ترین مفاهیم دیجیتال مارکتینگ است و می‌تواند به شدت به موفقیت شما در دنیای دیجیتال کمک کند.

    برای ساختن یک نمونه موفق صفحه فرود، به تجربه و دانش نیاز دارید. پس حالا که متوجه شدید لندینگ پیج چیست، روی آن وقت بگذارید چون بدون آن سایت شما نمی‌تواند به دستاوردهای مورد نظر شما برسد.

    تفاوت لندینگ پیج با دیگر صفحات سایت

    این جدول به طور خلاصه تفاوت‌های اصلی بین لندینگ پیج و صفحه عادی سایت را نشان می‌دهد. لندینگ پیج معمولاً برای ایجاد تاثیر بیشتر در تبلیغات و ترویج با هدف خاص و نرخ تبدیل بالاتر طراحی می شود، در حالی که صفحه عادی سایت برای ارائه اطلاعات گسترده و ارتباط کلی با کاربران استفاده می‌شود.

    صفحه لندینگ صفحه عادی
    هدف هدایت بازدیدکنندگان به سوی یک عمل یا هدف خاص. ارائه اطلاعات عمومی یا محتوایی درباره وب‌سایت.
    طراحی طراحی متمرکز با عناصری برای جلب توجه و ترغیب به عمل. ممکن است دارای یک طراحی گسترده‌تر با محتواهای متنوع باشد.
    دعوت به اقدام دعوت به اقدام واضح و برجسته برای تشویق تعامل کاربر. ممکن است دارای دعوت به اقدام باشد، اما نه طور خیلی چشمگیر
    محتوا محتوای مختصر و بهینه‌شده مرتبط با هدف خاص. ممکن است شامل اطلاعات عمومی‌تر باشد.
    نرخ تبدیل بهینه‌سازی شده برای حداکثر کردن نرخ تبدیل. تبدیل ممکن است هدف اصلی نباشد.
    منو سایت معمولا برای تمرکز بیشتر منو سایت حذف می شود. منو سایت کاملا در دسترس است.

    طراحی سایت و لندینگ پیج بر اساس اصول دیجیتال مارکتینگ

    اگر هنوز هنوز طراحی سایت انجام نداده اید، حتما طراحی سایت دیجیتال مارکتینگ محور را در نظر داشته باشید. اگر هم از قبل سایت خود را طراحی کرده اید، بهتر است تغییرات لازم را در آن پیاده سازی کنید. چون هدف نهایی وبسایت و لندینگ پیج، افزایش فروش اینترنتی شما است.

    در صورتی که وقت کافی برای کسب دانش و تجربه، یا همچنین تست و پیاده‌سازی لندینگ پیج‌های موفق را ندارید، می‌توانید از تیم‌هایی مانند ما که خدمات مشاوره دیجیتال مارکتینگ ارائه می‌دهند، کمک بگیرید. من فرزاد اسماعیلیان هستم و از شما که تو این ویدئو همراهم بودید، ممنونم.

    سایر ویدئو های آموزشی دیجیتال مارکتینگ:

    اگر به دنبال آموزش دیجیتال مارکتینگ رایگان هستید، می توانید از ویدئوها و مقالات زیر بازاریابی دیجیتال را یاد بگیرید.

    مقدمه: بررسی دوره دیجیتال مارکتینگ

    1: هدف از دیجیتال مارکتینگ چیست؟

    2: بهترین روش یادگیری دیجیتال مارکتینگ

    3: توسعه استراتژی دیجیتال مارکتینگ

    4: ارزش پیشنهادی چیست؟

    5: بخش بندی بازار در بازاریابی و فروش

    6: پرسونای مخاطب هدف چیست؟

    7: قیف فروش در دیجیتال مارکتینگ

    8: سفر مشتری در دیجیتال مارکتینگ

    9: نحوه ساختن سفر مشتری در بازاریابی دیجیتال

    10: لین کنوس یا همان بوم ناب

    11: متقاعد کردن مشتری در دیجیتال مارکتینگ و فروش اینترنتی

    12: داده‌ها در دیجیتال مارکتینگ: کلید افزایش فروش آنلاین

    13: انواع مختلف داده ها در دیجیتال مارکتینگ و جمع آوری آن ها

    14: کشف نیاز مشتریان با ابزارهای دیجیتال مارکتینگ

    15: محتوا در دیجیتال مارکتینگ: سوخت دنیای وب!

    16: چگونه بهترین کانال‌ دیجیتال مارکتینگ را انتخاب کنیم؟

    17: ساخت پیام بازاریابی: اقدامی که کسب و کار و زندگی شما را متحول می کند!

    18: نکات مهم در ساخت پیام بازاریابی

    19: اصول تولید محتوا: چگونه توجه مخاطبان را جلب کنیم؟

    20: طراحی سایت دیجیتال مارکتینگ محور!

    21: لندینگ پیج چیست؟

    22: سئو سایت چیست؟

    23: ساخت لندینگ پیج: چگونه صفحه فرود قدرتمند طراحی کنیم؟

    24: تبلیغات آنلاین چیست؟

    25: ارزش طول عمر مشتری چیست؟

    دوره رایگان دیجیتال مارکتینگ

    در یوتوب
    ما را دنبال کنید!

    مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

    سئو سایت چیست
    سئو سایت چیست؟ هر آنچه که باید درباره SEO بدانید!
    تبلیغات کلیکی
    تبلیغات کلیکی متنی: 8 نکته مهم افزایش فروش با گوگل ادز!
    بودجه بندی تبلیغات آنلاین
    بودجه بندی تبلیغات آنلاین: با مثال تبلیغات کلیکی گوگل ادز “PPC”
    مدیریت هزینه تبلیغات آنلاین
    مدیریت هزینه تبلیغات آنلاین و دیجیتال مارکتینگ: CPA و CAC
    Customer Lifetime Value ارزش طول عمر مشتری چیست
    ارزش طول عمر مشتری چیست؟
    تبلیغات آنلاین: هر آنچه که باید بدانید!
    تبلیغات آنلاین: هر آنچه که باید بدانید!
    5 1 رای
    امتیازدهی به مقاله
    اشتراک در
    وارد شدن
    اطلاع از
    2 نظرات
    قدیمی‌ترین
    تازه‌ترین بیشترین رأی
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    ساسان
    1 سال قبل

    سلام، من به تازگی دارم آموزش دیجیتال مارکتینگ شما را می بینم. اول از همه خیلی ممنونم از این ویدئوهای خوبتون. امیدوارم که آموزش های رایگانتان ادامه داشته باشند.

    اما یک سوالی که برایم حل نشد، اینه که اگر یه نفر ازم بپرسه لندینگ پیج چیه نمی تونم بگم!!! فرق لندینگ پیج را با صفحه عادی سایت را خیلی نمی تونم تشخیص بدم. نمیفهمم چه زمانی باید بگم این صفحه لندینگ پیج هست یا یک صفحه معمولی هست!

    اکه می شه یک راهنماییم کنید.

    0
    پاسخ
    فرزاد اسماعیلیان
    نویسنده
    پاسخ به  ساسان
    1 سال قبل

    سلام ساسان جان؛ امیدوارم حالتون خوب باشه. خیلی خوشحالم که از ویدئوهای آموزش دیجیتال مارکتینگ راضی هستید.

    با توجه به سوالی که برایتان به وجود آمد، یک جدول به محتوای همین صفحه لندینگ پیج چیست، اضافه کردم. می توانید آن را بررسی فرمایید.

    اما در کل می توان گفت صفحه لندینگ یا صفحه فرود، یک صفحه وب است که به عنوان نقطه ورود به یک وب‌سایت یا بخش خاصی از یک وب‌سایت عمل می‌کند. این طور طراحی شده که یک مقصد باشد تا بازدیدکنندگان بعد از کلیک بر روی یک لینک، تبلیغات یا هر عنصر دیگر آنلاین به آن “فرود” آیند.

    هدف اصلی یک صفحه لندینگ این است که بازدیدکنندگان را به سوی یک عمل یا هدف خاص هدایت کند که با اهداف وب‌سایت یا متخصص دیجیتال مارکتینگ هماهنگ باشد.

    صفحات فرود معمولاً با هدف مشخصی ایجاد می‌شوند، مانند تشویق کاربران به خرید، عضویت در خبرنامه، پر کردن یک فرم، دانلود یک منبع یا انجام هر عمل دیگر.

    این صفحات به طور معمول دارای عناصری هستند که با دقت طراحی شده‌اند تا توجه را جلب کرده و بازدیدکنندگان را به انجام عمل مدنظر هدایت کنند. هر لندینگ پیج یک Call to Action یا دعوت به اقدام مشخص دارد.

    اجزای کلیدی یک صفحه لندینگ ممکن است شامل عناوین جذاب، تصاویر یا گرافیک‌های مرتبط، دعوت به اقدام، فرم‌ برای جمع‌آوری داده‌های کاربر و… باشند.

    طراحی و محتوای یک صفحه فرود بهینه‌سازی می‌شوند تا تجربه کاربری را بهبود بخشیده و نرخ تبدیل را افزایش دهند به همین دلیل است که درصد بازدیدکنندگانی را که عمل مورد نظر ما را انجام می‌دهند، اندازه‌گیری می‌کنیم.

    در زمینه بازاریابی و تبلیغات آنلاین، لندینگ پیج ها، نقش اساسی در به حداکثر رساندن موفقیت کمپین‌ها را دارند. آن هم با ارائه محیط متمرکز و متقاعد کننده برای تبدیل بازدیدکنندگان به مشتریان یا سرنخ‌ها ایفا می‌کنند.

    امیدوارم این توضیحات پاسخ سوال شما را داده باشد.

    0
    پاسخ
    wpdiscuz   wpDiscuz
    جستجو برای:
    دسته‌ها
    • آموزش دیجیتال مارکتینگ رایگان
    • آموزش سئو رایگان
    نوشته‌های تازه
    • سئو سایت چیست؟ هر آنچه که باید درباره SEO بدانید!
    • بک‌ لینک Backlinks
    • تبلیغات کلیکی متنی: 8 نکته مهم افزایش فروش با گوگل ادز!
    • بودجه بندی تبلیغات آنلاین: با مثال تبلیغات کلیکی گوگل ادز “PPC”
    • مدیریت هزینه تبلیغات آنلاین و دیجیتال مارکتینگ: CPA و CAC
    فرزاد اسماعیلیان

    من به کسب و کارها کمک می کنم تا به کمک استراتژی های دیجیتال مارکتینگ به بهترین نحو ممکن در فضای اینترنت دیده شوند و افزایش فروش را تجربه کنند!

    • 09127900656
    • info@farzadesmaeilian.com
    فهرست سفارشی
    • صفحه اصلی
    • دوره دیجیتال مارکتینگ
    • دوره سئو
    • بلاگ
    • همه دوره ها
    • حساب کاربری من

    تمام حقوق برای فرزاد اسماعیلیان محفوظ است.
      wpDiscuz

      ورود

      رمز عبور را فراموش کرده اید؟

      هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت